Η Marriott International επεκτείνει το πρόγραμμα Homesharing Pilot

Marriott

Μετά την επιτυχία στο Λονδίνο, ο ηγέτης της Βιομηχανίας, Marriott International, επεκτείνει το Homesharing Pilot στο Παρίσι, τη Ρώμη και τη Λισαβόνα, παρέχοντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε 340+ σπίτια.

Marriott

Η Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση προγράμματος Homesharing Pilot, για να συμπεριλάβει το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Λισαβόνα, πέρα από το Λονδίνο. Επομένως, πλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 340 ιδιοκτησίες σε τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές, με δυνατότητα να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε μια βραβευμένη πλατφόρμα εμπιστοσύνης της Marriott, συμπεριλαμβανομένων των Marriott Rewards και Starwood Preferred Guest (SPG).

“Σε συνέχεια των θετικών σχολίων πελατών από το πρόγραμμά μας στο Λονδίνο, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τα Homes Portfolio Tribute σε νέες αγορές μαζί με την Hostmaker”, δήλωσε ο Adam Malamut, Διευθύνων Σύμβουλος Πελατών, Marriott International. “Είμαστε πάντα καινοτόμοι για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών και η επέκταση στη διαμεσολάβηση των σπιτιών είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας με τους πιο πιστούς πελάτες μας, προσφέροντας νέες εμπειρίες σχεδιασμένες να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που ταξιδεύουν”.

Marriott

Η Marriott International επέκτεινε τη συνεργασία της με την Hostmaker, η οποία δραστηριοποιείται σήμερα σε αυτές τις ευρωπαϊκές πόλεις, για να εντοπίσει και να καθαρίσει ένα χαρτοφυλάκιο κατοικιών που συμπληρώνει την ποιότητα, την αισθητική και τις αξίες των υπηρεσιών της Marriott. Τα σπίτια επιλέγονται με βάση το γενικό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη θέση τους. Έχοντας επίσης εκπληρώσει τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, τα επιλεγμένα ακίνητα διαθέτουν 1 υπνοδωμάτιο ή περισσότερα, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και πλυντήρια ρούχων. Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση σε υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς και προσωπική υποδοχή / check-in μέσω της Hostmaker.

Το Homes Portfolio επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βιώσουν προορισμούς με έναν νέο τρόπο. Οι κατοικίες είναι εξίσου διαφορετικές όπως: ένα αριστοκρατικό ατελιέ 3 υπνοδωματίων με γαλλικές πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και θέα στον Πύργο του Άιφελ, ή ένα άψογα σχεδιασμένο, ιταλικό διαμέρισμα με μεσαιωνικό στυλ σε έναν όμορφο δρόμο στη Ρώμη, ή ένα μινιμαλιστικό αλλά ρουστίκ σπίτι στο ζωντανό κέντρο της Λισαβόνα.

Marriott

«Η εισαγωγή των Tribute Portfolio Homes σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μια ακόμα μεγαλύτερη επιλογή διαμονής μαζί με τη διαβεβαίωση των απαιτητικών προτύπων σχεδιασμού της Marriott International, των προγραμμάτων πίστης παγκόσμιας εμβέλειας και της αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση των πελατών».  “Το πρόγραμμα του Λονδίνου συμπληρώνει το σημερινό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας και οδηγεί σε αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την προσφορά μας για κατοικία στο Παρίσι, τη Ρώμη και τη Λισαβόνα.”

Με το ισχυρό της πρόγραμμα στο Λονδίνο, η Marriott International διαπίστωσε ότι οι ταξιδιώτες έλκονται από τα Homes Portfolio Tribute για την επιμελημένη επιλογή των σπιτιών, την ευκολία κράτησης και το επίπεδο εξυπηρέτησης.